Ciulama de pui

de lilik in Pui, 3 Ian 2011 | 12052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 100-150 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • 100-150 ml lapte
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Spalam carnea si o punem intr-o cratita cu ulei,iar cand e putin rumenita punem ceapa taiata  marunt si lasam la innabusit cateva minute,apoi stingem cu sucul de rosii,acoperim cu apa(apa sa acupere de 2-3 degete carnea) si punem telina verde tocata marunt.

Lasam sa fiarba la foc potrivit,cu capacul pus pana carnea este fiarta.

Punem intr-o farfurie faina si o amestecam cu laptele bine,bine,apoi punem in cratita amestecand sa nu se formeze cocoloase,impreuna cu patrunjelul si lasam sa mai fiarba 10-15 minute.

Potrivim de sare si piper si dam deoparte.

Lasam sa se racesca cca 10 minute apoi punem usturoiul pisat amestecat cu putina apa.(a nu se pune inainte pt ca ii da gust de coclit)

Amestecam bine si servim calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

Sidy 1

04.01.2011, 16:10

Mamaliguta buna buna Stiu ce voi face maine....

kamy 1

05.01.2011, 17:17

o sa incerc si eu cu bulion 5f

lilik 1

06.01.2011, 16:00

Sidy,Kamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos la cuptor